aboutus
lopende band

Ons bedrijf, dat in Zhangjiagang-stad wordt gevestigd, is dicht aan Zhangjiagang-het Gebied van de Economieontwikkeling. Wij zijn bezig geweest met de industrie van de staalstructuur in vele jaren, hebben wij een professioneel onderzoek en een ontwikkelingsteam, zijn wij aandringen op de strikte productie en assembing, kan dit helpen goed van begin tot eind controlerend kwaliteit.

Alle rollen, schachten en andere delen worden ten eerste verwerkt door ons, die kunnen helpen kwaliteit goed bij het begin controleren. Onze fabriek is toegewijd aan opbrengsbroodje die machine vormen en pijplijn, zoals Roof&-de machines van het muurpaneel, C&Z-purlinmachines, nagel-Spoor machines, k-Spanwijdte machines, en Wachtspoor vormt lassen machines, de machines van het Metaaldek, Downspout die die machines, Slitting& vormen aan lengtelijn etc. wordt gesneden, de machinelijn van de Laspijp. Nu heeft de fabriek totaal rond 50 machines. 

Het ontwerp van het broodjesproces gedragen gebruiken saftware, computerontwerp om de nauwkeurigheid van de werkstukvorm te verzekeren. Elk werkstuk zal dealed met meerdere keren door onze arbeiders ernstig zijn, ruw grinded, grinded de boete, thermische behandeling, hard geplateerd chroom. 

Op de assemblageworkshop, zullen de arbeiders verscheidene weken om doorbrengen te installeren en testend het broodje vormt machine. 

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 1

 

 

OEM / ODM

Wij zijn professionele vervaardiging die in Broodje machine 15 jaar vormen. Over deze jaren, maken wij productielijnen door ons, en verlenen de beste kwaliteit en de dienst aan elke klanten.

Elk jaar wonen wij de Kantonmarkt bij en gaan naar het buitenland om tentoonstellingen bij te wonen. 90% van onze producten in het buitenland worden verkocht, zijn Onze klanten bijna tevreden met onze productielijnen.

Het Saibobedrijf is een leider in ingediend van de industrie van de staalstructuur. Met meer dan 15 jaar ervarings en praktijk, Saibo-wordt het bedrijf één van grootste suppiler die van broodje machine in de wereld vormen.

 

R & D

Wij hebben een professioneel onderzoek en een ontwikkelingsteam, zijn wij aandringen op de strikte productie en assembing, kan dit helpen goed van begin tot eind controlerend kwaliteit.

 

Steun op verkoop:

Persoon zes vormde ons uitstekend verkoopteam. De beroeps, geduldig, geschikt en de hartstocht zijn ons verkoopdoel. 

 

De technische dienst:

Ons technisch team is veel ervaren in vervaardigingsbroodje vormt machine. Van ontwerp die, verwerkend om te installeren, aanpassen, kunnen wij een volledig broodje produceren vormt lijn.

 

Kwaliteitscontrole:

Ons ervaren QA team kan kwaliteit tijdens de productie of vóór verzending controleren om te waarborgen dat onze klant slechts kwaliteit, maar niet probleem zal ontvangen.

 

Voordelen die van ons broodje machine vormen:

1.  Ontwerpaspectenhet ontwerp van het broodjesproces gedragen gebruiken saftware, computerontwerp om de nauwkeurigheid van de werkstukvorm te verzekeren.

 

2. Verwerkingsaspecten: elk werkstuk zal dealed met meerdere keren door onze arbeiders ernstig zijn, ruw grinded, grinded de boete, thermische behandeling, hard geplateerd chroom.

 

3. Elertricalaspecten: de machine kan lopen automatisch gecontroleerd door PLC.

Contactgegevens