Bericht versturen
aboutus

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd

Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: SAIBO
Jaarlijkse omzet: 4500000-5000000
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

De Wetenschap & de Technologieco. van Zhangjiagangsaibo, Ltd is een professionele fabrikant die zich in zich het ontwikkelen en het uitvoeren van broodje specialiseert vormt machine zoals de panelenmachines van het Metaaldak &wall, c&Z-Vormig pulins machinesdrywall nagel-Spoor vormt machines, de machines van Metaaldekken, Geen balk en Columnitation-krommen vormt machines, Wachtsporen die machines vormen, Downspout pijpen die machines etc. vormen. Ons bedrijf, dat in zhangjiagangstad wordt gevestigd. is dicht aan Zhangjiagang-het Gebied van de Economieontwikkeling en de Stad van Shanghai met superieure geografische positie en geschikt vervoer.

Sinds jaren '90, in de 20 eeuwen, nam een hoge vlucht de markt voor de bouwnijverheid van de staalstructuur maar met de ontwikkeling van de industrie van de staalstructuur, de kortere periode voor bouw en mooie extermal verschijning, ook werd de redelijke prijs bezet in de markt van bouwnijverheid.

De Wetenschap & de Technologieco. van Zhangjiagangsaibo, Ltd belast met de industrie van de staalstructuur in vele jaren en toegewijd aan het ontwikkelen van sommige machines van de staalstructuur met een professionele technologie en een redelijke prijs, leveren wij de beste machines voor onze nieuwe en oude costomers. In het bijzonder, zijn wij een belangrijke exporteur op het gebied van de bouw van de staalstructuur, en kunnen de professionele dienst, hoogte verlenen - kwaliteit, door ontwerp, en installatie. Ons doel is“ toekomst door heartiness, leidt het geloof tot de wereld“

Warm onthaal om onze fabriek te bezoeken en wij verheugen ons op het samenwerken met u voor wederzijdse voordelen.

 

CHINA Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

CHINA Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

CHINA Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

CHINA Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

De Technologieco. van Saibo Science& van de Zhangjiagangstad, Ltd is opgericht in 2003, dat het gespecialiseerde broodje van het Dakwerkpaneel bij het begin vormt machine is. Na verscheidene die werken, wordt het originele team één van de grootste vervaardiging, speicalized in het devloping en het uitvoeren van broodje die machine vormen en pijplijn lassen, zoals het paneelmachine van de Metaalroof& muur, purlinmachine van CZ, Drywall nagel-spoor vormt machine, de machines van het Metaaldek, k-Spanwijdte en columiationkrommen vormt machines, en Wachtspoor zich vormt machins, Downspout die die machine, Slitting& vormen aan lengtelijn wordt gesneden, die de lijn van de pijpmachine etc. lassen.

Bij het begin, hebben wij slechts één productieworkshop, nu voor verdere innovatie en de ontwikkeling, ons bedrijf heeft 100 werknemers, met inbegrip van 10 enginners, 8 ontwerpers en technicus 30. En omvat 2 Assemblageworkshops, Forging&-Lassenworkshop, Processing&Mould-workshop, Opslag en het Schilderen workshop.

Na veel jaren hard werk en ontwikkeling, worden wij de leider op het gebied van de bouw van de staalstructuur, vooral de uitvoer, 90% van de producten voor de uitvoer, zijn onze producten uitgevoerd naar de meeste landen in de wereld, die met inbegrip van de V.S., het UK, Australië, Singapore, India, Maleisië, de V.A.E, de Filippijnen enz.

CHINA Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Dienst

De Technologieco. van Saibo Science& van de Zhangjiagangstad, Ltd is gespecialiseerd in ontwerp, opbrengst, installeert en past allerlei die Coldroll aan vormt machine, Slitting& aan lengtelijn wordt gesneden, de pijp van het Hoge frequentielassen makend machine, en geeft de klant de beste dienst.

 

Onze Voordeeldienst:

1. Wij kunnen de machinebasis op het klantenverzoek veroorzaken. De klant heeft om het even welke specifieke vereisten, op de voorwaarde van uitvoerbaar, zullen wij beloven.

2. Wij hebben het professionele technische team, van ontwerp aan aanpassing. Als de klant om het even welk technisch probleem heeft, kunnen wij professioneel advies geven.

3. Wij hebben uitstekend verkoopgroepswerk. Tijdens de onderhandeling, zal onze Verkoop hun beste proberen om hulp voor elke klant te verstrekken. Zij beloven om klant e-mail terug te koppelen of binnen 24 uren te roepen.

4. Wij zijn fabriek, fabrikant, op basis van verzeker de kwaliteit van het materiaal, kunnen wij de geschiktere en snelle dienst verlenen.

 

De vervoersdienst:

Ons bedrijf heeft professionele verpakkingsarbeider, ervoor zorgt de machine veilige, en geen om het even welke schade is wanneer de machine bij het bedrijf van de klant is aangekomen. China die, DHL Cosco Groep, Fedex is onze goede partners verschepen, wat de snelle en veilige levering aan de handen van de klant kan waarborgen.

 

Na de Verkoopdienst:

Nadat de klant de machine krijgt en sommige technische problemen heeft, ten eerste, zal onze verkoop professionele oplossingen verstrekken. Als het probleem niet kan worden opgelost, kan onze ingenieur binnen 2 weken klaar zijn nadat wij een visum krijgen.

CHINA Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

CHINA Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Ons Team

De Technologieco. van Saibo Science& van de Zhangjiagangstad, Ltd.can verstrekt alle grootte van profielen die op klantenverzoek baseert.  Wij houden listig en ontwikkelt nieuwe verbetering om betere machine te maken, is ons doel broodje te produceren vormt machinelijn veel meer hoog rendement.

 

Steun op verkoop:

Persoon zes vormde ons uitstekend verkoopteam. De beroeps, geduldig, geschikt en de hartstocht zijn ons verkoopdoel. Het welkom onderzoekt over de hele wereld van. Wij zouden het beste citaat volgens het klantenvereiste willen verzenden.

CHINA Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

En installatie die, die opleiden zuiveren:

Na klantenorde ons broodje die machinelijn vormen, zullen wij professionele technicus schikken om de machine te installeren en aan te passen. Ongeveer opleidend, zullen wij onderwijzen de klant leert hoe te om de machine op de juiste manier in werking te stellen. Wanneer de klant om het even welk probleem tijdens de verrichting heeft, zouden wij willen helpen het oplossen.

CHINA Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

De technische dienst:

Ons technisch team is veel ervaren in vervaardigingsbroodje vormt machine. Van ontwerp die, verwerkend om te installeren, aanpassen, kunnen wij een volledig broodje produceren vormt lijn. 

 

Kwaliteitscontrole:

Met ons uitvoerig inspectiebeleid, etc. behandelt onze kwaliteitscontrole inspectie van eah van machinedelen voor installatie, profielsteekproeven, elektrodelen. Ons ervaren QA team kan kwaliteit tijdens de productie of vóór verzending controleren om te waarborgen dat onze klant slechts kwaliteit, maar niet probleem zal ontvangen.

CHINA Zhangjiagang City Saibo Science & Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Contactgegevens